За Здравец

Марката Здравец е от няколко години на пазара и с добрите си рецептури продуктите бързо набират скорост и влизат в търговските обекти. Марката си поставя цел да създава масовите млечни продукти от най-качествените български натурални суровини, да търси и подбира най-добрите рецептури и не на последно място да спазва постоянното им качество.

Нашата мисия

„Здравец“ е производител на храни с мисия да създава и предлага висококачествена и питателна храна, достъпна за повече хора.

В търсене на добра и качествена храна

В подкрепа на тази мисия се ражда и развива „Здравец“ – българска марка за млечни продукти, яйца, здравословни и полезни напитки. Осъзнаваме силата на добрата и естествена храна, силата на корена и даденостите на нашата страна, затова целим предлагането на основните масови българск продукти да се правят максимално от естествени съставки без изкуствени консерванти.

Продуктите на „Здравец“ се поизвеждат изцяло в България. Вярваме че здравето започва с добрата храна. Искаме тя да е достъпна за повече хора.

„Здравец“ – на пазара от 1999 год.

Тогава започва производството на продукт, без пълнители и консерванти, различен от известните на пазара през този период кисели млека. Предимството е в гарантираното използване на български закваски тясно разработени  с участието на водещи български лаборатории. Акцентира се върху полезността на продукта идващ от използването на природно създадено и уникално в света Българско лекарство LAKTOBABACILLIUS BULGARICUS за над 70 болести. Благодарение на изключителния вкус и полезност киселите млека Здравец се установяват бързо на пазара. Киселите млека стават еталон за кисело мляко познат не само в България.